Nyhet

Hvem har kontroll på varmtvannsberederne?

Vi hjelper dere med dette! Vi har kampanjepris ut året for våre forvaltningskunder.

Kontakt oss

Er berederen produsert før 2008?

Forventet levetid! En bereder bør optimalt sett byttes allerede etter 15 år for å unngå lekkasjefare. Vanligvis sier man at varmtvannsberedere i rustfritt stål har en levetid på omtrent 15-20 år, men ofte gjør ikke nordmenn noe med det, lar berederen stå i 30 år og plutselig har skaden skjedd. Er berederen din fra før 2008? Da burde du vurdere utskifting av denne.

Til tross for den beste omsorgen, vil hver varmtvannsbereder etter hvert begynne å miste effektiviteten. Over tid slites komponentene ut, og sedimentoppbygging kan redusere berederens evne til å opprettholde en jevn vanntemperatur. Hvis varmtvannsberederen din er over ti år gammel, kan det være på tide å begynne å tenke på en erstatning. Når enhetene eldes, blir de mer utsatt for problemer og mindre effektive totalt sett.

Når varmtvannsberedere eldes, bygges sediment opp i bunnen av tanken. Når varmeren er i bruk, kan dette sedimentet stivne og forårsake rumling eller bankelyder. Hvis du hører disse lydene, er det en god indikasjon på at varmtvannsberederen trenger oppmerksomhet.

NB: For noen år siden ble det oppdaget en brannfarlig komponent i flere OSO Hotwater beredere produsert i 2009-2011. Har du fortsatt en bereder med produktnummer som begynner på 800 0, må den byttes ut snarest.

Kontakt oss for mer informasjon om våre kampanjepriser på varmtvannsberedere.

Vi har kampanjepris på varmtvannsberedere ut året for våre forvaltningskunder